Privacyverklaring

Raamdeluxe is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Raamdeluxe verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Gegevens over uw activiteiten op onze webshop
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Bankrekeningnummer

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Raamdeluxe verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren
  • Raamdeluxe analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
  • Raamdeluxe verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Het bewaren van persoonsgegevens

Raamdeluxe bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

Raamdeluxe verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies

Raamdeluxe gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Raamdeluxe en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@frizzy-autumn.flywheelstaging.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Raamdeluxe wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Raamdeluxe neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice 0186 66 05 10 of via info@frizzy-autumn.flywheelstaging.com.

Dit privacy beleid kan te allen tijde gewijzigd worden. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren en in voorkomend geval zal u hier per e-mail van op de hoogte worden gesteld.

Kleur ketting

U heeft keuze uit verschillende kleuren van de ketting waarmee u uw raamdecoratie kunt bedienen. U kunt kiezen uit de kleuren wit en zwart.

Beschikbare kleuren

Wit

Zwart

Ruimte in huis

Voer hier de gewenste locatie in waar de raamdecoratie komt te hangen. Klik op ‘anders’ als u zelf een locatie wilt invoeren. Wij zullen dit op het pakket invoeren zodat u makkelijk kunt zien welke raamdecoratie voor welke ruimte bestemd is.

Breedte

Hier vult u de gewenste breedtemaat in.

Bepaal waar en hoe u het product wilt plaatsen: in of op het kozijn. Let op evt. obstakels en uitstekende delen. Het is belangrijk dat het product vrij kan bewegen

In het kozijn/tussen 2 muren (in de dag)

Voor de juiste breedtemaat meet u op twee verschillende plaatsen in het kozijn of tussen twee muren. Neem vervolgens de kleinste breedtemaat door. Let op! Reduceer van de kleinste breedtemaat -1cm.

Op het kozijn (op de dag)

Meet op twee plaatsen. Bepaal zelf de gewenste overlapping van uw raamdecoratie.

Montageservice

Wilt u toch liever hulp inschakelen voor het monteren van uw raamdecoratie? U kunt dan onze hulp inschakelen door aan het einde van het bestelproces te kiezen voor montageservice. Uw raamdecoratie wordt dan door een monteur snel en vakkundig gemonteerd.

Hulp nodig? Wij helpen u graag verder!

Neem contact op met één van onze professionals. Samen bedenken wij een passende oplossingvoor uw interieur.

Hoogte

Hier vult u de gewenste hoogtemaat in.

Bepaal waar en hoe u het product wilt plaatsen: in of op het kozijn. Let op evt. obstakels en uitstekende delen. Het is belangrijk dat het product vrij kan bewegen

In het kozijn/tussen twee muren (in de dag)

Voor de juiste hoogtemaat meet u op twee verschillende plaatsen in het kozijn/of tussen twee muren. U hoeft bij het invoeren van de hoogtemaat geen rekening te houden met het reduceren van centimeters.

Op het kozijn (op de dag)

Meet op twee plaatsen. Bepaal zelf de gewenste overlapping van uw raamdecoratie.

Montageservice

Wilt u toch liever hulp inschakelen voor het monteren van uw raamdecoratie? U kunt dan onze hulp inschakelen door aan het einde van het bestelproces te kiezen voor montageservice. Uw raamdecoratie wordt dan door een monteur snel en vakkundig gemonteerd.

Hulp nodig? Wij helpen u graag verder!

Neem contact op met één van onze professionals. Samen bedenken wij een passende oplossing voor uw interieur.

Plaatsing

In het kozijn of tussen twee muren (in de dag)

De raamdecoratie komt in het kozijn of tussen twee muren te hangen.

Op het kozijn (op de dag)

De raamdecoratie komt over het kozijn te hangen.

 

Bedieningslocatie

Een jaloezie bestaat uit drie koorden, namelijk één optrekkoord en twee tuimelkoorden. Met een optrekkoord kunt u de jaloezie omhoog en omlaag bedienen. Met een tuimelkoord kunt u de lamellen roteren.

Van deze koorden kunt u zelf de gewenste bedieningslocatie bepalen.

Afwerking

Ladderband

Een ladderband is een stofband van 38 mm breed dat verticaal langs de jaloezie loopt en verkrijgbaar is in verschillende kleuren.

Ladderkoord

Wenst u liever een ladderkoord? Dan wordt deze in dezelfde kleur geleverd als de kleur van de lamellen (kleur gecoördineerd).

Kleur bovenbak

Een bovenbak is de bak die het bedieningsmechanisme afschermt. Deze wordt kleur gecoördineerd geleverd (zelfde kleur als lamellen).

Ook krijgt u een sierkoof (kleur gecoördineerd) meegeleverd die de bovenbak beschermt en zorgt voor een strakke en luxe afwerking.

Type bediening

Optrekkoord

Dit is een systeem met koordrem waarbij de koorden die kleur gecoördineerd worden geleverd (zelfde kleur als doek) ervoor zorgen dat u eenvoudig de raamdecoratie omhoog en omlaag kunt bewegen.

Ketting

Dit systeem vereenvoudigt het op-en neer laten gaan van de raamdecoratie en vermijdt slingerende koorden en wordt ook kleur gecoördineerd geleverd.

Top-Down

Met een Top-Down bediening kunt u met één koord of ketting eenvoudig de raamdecoratie omhoog en omlaag bedienen.

Top-Down-Bottom-Up

Met een Top-Down-Bottom-Up systeem kunt u met twee koorden of kettingen zowel het middenprofiel als het onderprofiel apart bedienen.

Kleur bovenbak

Een bovenbak is de bak die het bedieningsmechanisme afschermt en zorgt voor een strakke en luxe afwerking. U heeft keuze uit de kleuren wit en zwart.

Beschikbare kleuren

Wit

Zwart

Kleur boven- en onderlat

De bovenbak is de bak die het bedieningsmechanisme beschermt en zorgt voor een luxe en strakke afwerking. De onderlat is de lat aan de onderkant die de plooien van de stof goed strak bij elkaar houden.

De bovenbak en onderlat worden in één kleur geleverd. U heeft keuze uit de kleuren wit, zwart, aluminium, antraciet en brons.

Beschikbare kleuren

Wit

Zwart

Aluminium

Antraciet

Brons

Kleur ketting

U heeft keuze uit verschillende kleuren van de ketting waarmee u uw raamdecoratie kunt bedienen. U kunt kiezen uit de kleuren wit, grijs, zwart, beige en rvs (roestvast staal).

Beschikbare kleuren

Wit

Grijs

Zwart

Beige

RVS

Kleur kettinggewicht

Het kettinggewicht zorgt ervoor dat de ketting goed wordt strak gehouden en is een subtiel voorbeeld van hoogstaande techniek, design en perfectie. U heeft de keuze uit de kleuren beige, grijs, wit en zwart.

Beschikbare kleuren

Beige

Grijs

Wit

Zwart

Kleur cassette

Een cassette is een gesloten systeem waarin de oprolbuis zit weggewerkt en die het mechanisme beschermt tegen vuil of beschadiging. Zo zorgt de cassette ervoor dat het duo rolgordijn strak en luxe is afgewerkt en dat u lang kunt genieten van uw product.

U heeft keuze uit de kleuren aluminium, wit, zwart en beige.

Beschikbare kleuren

Aluminium

Wit

Zwart

Beige

Kleur bovenbak

Een bovenbak is de bak die het bedieningsmechanisme afschermt. Deze wordt kleur gecoördineerd geleverd (zelfde kleur als lamellen).

Afwerking

Ladderband

Een ladderband is een stofband van 25 & 38 mm breed dat verticaal langs de jaloezie loopt en verkrijgbaar is in verschillende kleuren.

Ladderkoord

Wenst u liever een ladderkoord? Dan wordt deze in dezelfde kleur geleverd als de kleur van de lamellen (kleur gecoördineerd).

Afwerking

Ladderkoord

Een ladderkoord wordt in dezelfde kleur geleverd als de kleur van de lamellen (kleur gecoördineerd).

Bedieningslocatie

U bepaalt zelf waar u de bediening van uw raamdecoratie wilt hebben. U heeft de keuze uit links of rechts.

Kleur bovenbak

Een bovenbak is de bak die het bedieningsmechanisme afschermt en zorgt voor een strakke en luxe afwerking. U heeft keuze uit de kleuren wit, grijs en zwart.

Beschikbare kleuren

Wit

Grijs

Zwart